Російська родина з дітьми провела 3 ночі в аеропорту Бангкока

0
433

На цьому тижні в аеропорту Бангкока в Таїланді відбулася практично безпрецедентна ситуація з сім’єю росіян з дітьми, якій довелося провести в аеропорту майже 4 дні.

Справа в тому, що по прильоту в країну в автобусі, що перевозив пасажирів рейсу з літака до будівлі аеропорту, у них вкрали сумку з документами на всіх членів сім’ї.

Коли туристи помітили пропажу, вони звернулися до співробітників прикордонної служби аеропорту, але їх ніхто не став їх слухати. І їх просто не випускали з будівлі аеропорту.

Після того, як стало зрозуміло, що документи навряд чи знайдуться, в аеропорт Бангкока приїхав російський консул РФ. Через кілька годин туристи отримали повноцінні консульські довідки, що замінюють паспорти, за якими вони могли продовжити, нарешті, свій не почався відпочинок і перебувати на території Таїланду 15 днів.

Але консульські довідки здалися непереконливими співробітникам прикордонної служби Аеропорту, які, мабуть, запідозрили російську сім’ю в намірі емігрувати в Таїланд.

У результаті прикордонники вимагали, щоб на міграційному аркуші були поставлені штамп або підпис авіакомпанії, яка б гарантувала, що горе-туристи зможуть полетіти назад за довідками. Їх не переконали ні маршрутна квитанція, ні існуючі електронні авіаквитки.

Масла у вогонь підлила і авіакомпанія «Трансаеро», яка замість того, щоб допомогти сім’ї з дітьми в цій неприємній ситуації, спочатку відправляла їх до туроператора, а потім озвучила їм свої ще більш безглузді вимоги: «віза» буде поставлено тільки у разі пред’явлення оригіналів паспортів.

Загалом, поки до вирішення питання не підключилося керівництво туроператора «Наталі Турс», по лінії якого і приїхали на відпочинок туристи, справа не зрушила з мертвої точки.

Туроператор направив в Бангкок порука про благонадійність російських туристів. Цей документ повинен був позбавити сім’ю від необхідності отримувати підтвердження Трансаеро. Однак, розглянувши поручительство від «Наталі Турс», співробітники аеропорту повернули його назад туристам і зажадали «візу» від перевізника.

У підсумку тільки на четвертий день туроператору вдалося, нарешті, домогтися необхідних дій від авіакомпанії Трансаеро. Сім’я була випущена з аеропорту лише вночі у вівторок.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here