Колишній співробітник ТПП Валерій Бородін

0
1065

Колишній співробітник Торгово-промислової палати, звільнений з неї за скороченням штату в 2009 році, не залишає спроби повернутися або помститися своєму колишньому роботодавцю.
Днями Валерій Бородін бородина уволили звинуватив главу ТПП Сергія Катирін в корупції і запропонував допомогти навести в організації «порядок». Комічність ситуації полягає в тому, що зі скаргами Бородін пройшов уже всі можливі інстанції — від судів всіх рівнів до Адміністрації президента і Кремля, і ніде його звинувачення не підтвердилися. Проте, скаржник не заспокоює і робить все нові і нові спроби насолити.

Як зауважила газета «Наша Версія», яка проводила власне розслідування у справі Бородіна, його спроби «викриттів» особливо активізуються напередодні виборів на пост глави ТПП. Основне звинувачення — розбазарювання Палатою активів Центру Міжнародної Торгівлі (основним акціонером якого раніше була ТПП). Але Бородін чомусь забув, що на всіх документах, про які він говорить і пише, підпис його. А все скандал, який намагається роздути Бородін, більше схожа на інформаційний тролінг, мета якого — дешевий самопіар.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here