Накрутки в інстраграм

0
814

Зараз все складніше і складніше накрутити живих передплатників в інстограм (instogram). Тим більше, що кількість підписок в цьому сервісі стає строго обмежена. Саме це і є головним атрибутом накрутки фоловерів. Адже не кожен зможе запропонувати покупцеві якісну базу передплатників. Багато хто йде на хитрість і самі створюють свої бази акаунтів. Тим самим переконуючи недосвідчених користувачів в якості свідомо спамовскіх сторінок. Так ви після замовлення зможете отримати тільки цифру кількості на свою сторінку, але не якості. Как накрутить себе подписчиков в инстаграме ви дізнаетесь на сайті http://zakazweb.ru/Instagram-life.html.

Перш за все, слід пам’ятати, що живі передплатники — це люди, і не всім можливо буде цікава ваша сторінка. Тому після проведення робіт по фоловерів, ви побачите, як перші два тижні будуть відписане від 8-14% людей. З базою ж ботів такий випадок не пройде, і кількість відписок буде дорівнювати 0%.
Ці основні два правила вам зможуть допомогти при аналізі сервісів, які надають вам свої послуги.

Так само в напуття можу дати вам добру пораду: не поспішайте робити велике замовлення. Спочатку зробіть мінімально допустимий і подивіться на результат, а вже потім думайте про більших обсягах піару в соціальній мережі Інстаграм

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here