Темпокаси

0
608

Більшість торгових закладів в Росії працюють в режимі цілодобового обслуговування. При цьому питання безпеки касирів, що мають пряме відношення до грошей, завжди стоїть на першому місці. Як втім, питання збереження виручки і документації не менш важливий для власника бізнесу. Нові вид сейфів — Темпокаси — відмінно справляються зі своєю функцією. Недорогие темпокассы можна придбати на сайті http://www.mebela.ru.

Наш інтернет-магазин має ряд моделей відомого бренду VALBERG з електромеханічним замком. Даний виробник гарантує тривалий експлуатаційний термін служби. Корпус вироби захищений порошковим покриттям, яке виключає вплив вологи, перепаду температур, поява дефектів.

Якщо покупець хоче купити Темпокаси VALBERG TCS-110 AS або VALBERG TCS-110 AS EURO, то він робить правильний вибір. Ці моделі обладнані 5 прорізами для депонування і 3 осередками з відстроченим відкриванням.

У тому випадку, якщо електрику в приміщенні носить не регулярний характер, підійде виріб VALBERG TCS 110 A EURO з акумулятором. Воно обладнане 4-5 сегментированной нижньої осередком з розрахунком на півтори тисячі купюр в кожній секції. Асортимент нашого сервісу включає Темпокаси, інструкція до яких свідчить про наявність моделей з різною комплектацією отворів для зберігання, секцією для металевих грошей та ін.

Інтернет-магазин «Дар-меблі» має можливість реалізувати Темпокаси, ціна яких порадує навіть відвідувачів з невеликим бюджетом. Через те, що обладнання поставляється від виробника, веб-ресурс недорого реалізує свої товари і гарантує оперативну доставку з Москви в будь-яку точку країни.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here