Компанія УкрКитай Логістика

0
567

Компанія УкрКитай Логістика http://www.ukr-china.com/uslugi/additional-services/logistika надає повний комплекс послуг з транспортування вантажів по Україні та міжнародне перевезення і з будь-якої точки світу усіма видами наземного, морського і повітряного транспорту.

Тісне партнерство УкрКитай Логістика з найбільшими транспортно-експедиторськими компаніями з усього світу дозволяє здійснювати перевезення товарів по всіх популярних торгових напрямками в найкоротші терміни.

Як надійний логістичний партнер, міжнародна транспортна компанія УкрКитай Логістика допомагає своїм клієнтам удосконалювати їх транспортні мережі і забезпечує ефективні і своєчасні поставки продукції на ринок. Ми здійснюємо весь спектор послуг з організації транспортних перевезень як в Україні, так і за кордоном.

В Україні нашими послугами користуються клієнти з усієї країни — від Києва до Львова. Компанію УкрКитай Логістика в Україні представляють фахівців, що володіють широкими знаннями в сфері міжнародних і внутрішніх перевезень, а також складської логістики. Наші послуги відрізняються високим рівнем ефективності.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here