Купить щебень с доставкой в Кировске

0
762

Гранітний щебінь: видобуток, властивості і застосування
 
Щебінь видобувають з твердих скельних порід — граніту, найчастіше відкритим способом. У поклади закладається вибухівка і приводиться в дію. В результаті виходять кам’яні уламки, які в подальшому дробляться на більш дрібні. Розмір отриманих камінчиків (фракції) — визначальний показник це його експлуатаційних характеристик і вартості.
Якщо вам потрібен купить щебень с доставкой в кировске, звертайтеся до нас. Оперативна доставка прямо на ваш ділянку за вигідною ціною.
 
Щебінь має такі властивості
 
• морозостійкість і міцність, стійкість до великих навантажень;
• щільність в різних параметрах;
• зручна зерниста форма розмірами від 5-20 мм до 40-70 мм;
• хороше зчеплення з бітумом.
 
Залежно від розміру, купить щебень с доставкой в Кировске може використовуватися для різноманітних цілей. Найбільш поширені сфери застосування: будівництво, укладання доріг і залізничних покриттів, виробництво бетону та декорування екстер’єру.
 
Що являє собою фракція
 
Фракція — максимально допустимі розміри купить щебень с доставкой в Кировске окремо взятого каменю або зерна.
 
• 5-20 мм — дрібна зернистість. 5-20 мм служить основою для виготовлення стінових бетонних панелей особливої ​​структури з гладкою поверхнею, а також в магістральному і залізничному будівництві.
 
• 20-40 мм — середньозернистий щебінь. 20-40 мм застосовується при формуванні фундаменту і випуску залізобетонних конструкцій, в якості насипу на будівельних майданчиках і автостоянках.
 
• 25-60 мм — рідкісний вид. 25-60 мм використовується для прокладки дорожніх полотен і виробництві надміцних бетонних сумішей.
 
• 40-70 мм — крупне зерно, наближене до буту. 40-70 мм використовується в декоративних цілях, в будівництві масивних споруд. Купить щебень с доставкой в Кировске 40-70 мм з доставкою іноді доводиться і в якості фільтруючого елемента.
 
Фракції 20-40 мм і 25-60 мм застосовується в приватному будівництві і при зведенні великомасштабних промислових об’єктів.
 
Середньозернистий щебінка 20-40 мм і 25-60 мм є оптимальною за технічними характеристиками, має високу насипною щільністю.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here