Ландшафтный дизайн под ключ

0
714

Розкажіть нам, як ви любите проводити час на дачі, і ми підготуємо для вас індивідуальний ландшафтный дизайн под ключ. Підберемо потрібні рослини і будівельний матеріал для втілення дизайну. Продумаємо логістику і виконаємо ландшафтні роботи точно в строк.

Наші клієнти, замовляють ландшафтный дизайн под ключ, щоб поліпшити своє самопочуття і підняти настрій. Погодьтеся, що приємно вийти в прекрасний, чудовий квітучий сад з яскравими клумбами, з зручними доріжками, грамотно спроектованих освітленням і затишній альтанкою. І такий настрій може зберігатися у Вас багато років.
Хочете проводити більше часу з дітьми і внуками в саду?
Хочете мати рослини, які не потребують багато догляду?
Хочете, щоб за вас газон поливала система автополиву?
Мрієте мати ландшафтне освітлення і вечірню підсвітку?
Чи плануєте вдихнути нове життя в свою ділянку?
Замовте ескізний ландшафтный дизайн под ключ і ландшафтні роботи у нас. Ми виконуємо цілий комплекс послуг з ландшафтного проектування, озеленення територій та благоустрою заміських будинків в Москві і області. Розробимо дизайн як всієї ділянки, так і окремих елементів саду і малих архітектурних форм. Виконаємо посадку хвойних і листяних дерев і чагарників, укладемо рулонний газон і вимостити доріжки, створимо декоративний город, встановимо систему автоматичного поливу, прокладемо електрику, встановимо освітлення і багато іншого.

Після виконання ландшафтного дизайна под ключ, ви можете замовити послуги сезонного садівника по догляду за новими рослинами і газоном.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here