Спальня симфония Италия

0
699

Класичний інтер’єр спальні спальня симфония Италия передбачає, перш за все, хороші пропорції і відповідність всіх деталей. Тобто, завжди бажано, щоб, наприклад, стелі були високими. Якщо ж таких немає, можна створити ілюзію, щоб вони здавалися вище. Як радить декоратор Анна Муравіна, «для цього існують різні декораторські прийоми. Можна, наприклад, не робити кордон між стелею і стіною і пофарбувати стіну і стелю одним кольором.

Таким чином, стіна буде переходити в стелю і створювати деякий купольное відчуття. Можна привернути увагу до того, що знаходиться всередині кімнати. Класика, спальня симфония италия особливо її сучасна форма, це також поєднання старовинних предметів з сучасними. Однак вони повинні бути об’єднані досить традиційним архітектурним контуром, що надає їм сучасна Ємен звучання.

Саме такі інтер’єри спальня симфония Италия називаються «сучасною класикою» і вони найбільш затребувані сьогодні. » Якщо говорити про білий колір, то зрозуміло, це — класичний вибір для спальні спальня симфония Италия. Білий заспокоює, білий розслабляє. Він витончений і елегантний. Зрозуміло, білий може мати безліч відтінків — від яскраво чистого білого, до кольору топленого молока, до білого з домішкою сіро-бузкових відтінків, ну і так далі.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here