Уборка

0
842

Фахівці нашого клінінгу надають найширший спектр послуг з прибирання квартир, будинків, заміських котеджів або офісів, в тому числі після капітального ремонту. Ви можете замовити у нас і хімчистку меблів, ковроліну або профілактику кондиціонера. Детальніше на https://bleck.kiev.ua.

Ввічливий персонал з великим досвідом роботи виконає навіть найскладнішу роботу в максимально короткий термін. Виїзд по Києву здійснюється вже через 2 години після оформлення замовлення.

Користуючись послугами нашої клінінгової компанії в Києві, Ви можете не переживати за здоров’я маленьких дітей і домашніх тварин. Клінінгова компанія блиск в М. Київ
Регулярне прибирання-запорука здоров’я. Повноцінно відпочивати і плідно працювати можна тільки в чистому приміщенні.

Швидко позбутися від бруду, пилу, грибка у ванній або шерсті тварин – головних джерел алергії, розібрати мотлох або навести порядок після ремонту Вам допоможе клінінгова компанія «Блиск» в Києві. Репутація клінінгової компанії «Блиск» не дозволяє порушувати обумовлені терміни прибирання. Ми цінуємо своїх клієнтів і завжди готові прийти на допомогу, якщо потрібно терміново прибрати приміщення до приходу гостей, навести порядок після веселої вечірки або підготувати офіс до роботи після ремонту.

Обсяг робіт обмовляється заздалегідь, наші замовники завжди знають кінцеву вартість прибирання приміщення. Менеджери нашого клінінгу контролюють всі етапи наведення порядку, гарантуючи не тільки схоронність особистого майна клієнта, але і високу якість роботи.

Фахівці компанії грамотно і відповідально підходять до будь-якого завдання – швидко очистять паркет і плитку від будь-яких забруднень, приберуть плями на м’яких меблів, подарують блиск скла і дзеркал. Розводи на вікнах, тріщини на паркеті або гори неприбраного після себе сміття – це не про нас.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here