Сариагаш

0
1865

Сариагаш — місто в Казахстані, в Туркестанській області. Розташований в безпосередній близькості від казахсько-узбецького кордону, в 15 км від столиці Узбекистану — Ташкента.Територія міста становить 28,5 кв. км.і продовжує розширюватися у зв’язку зі збільшенням населення. У Сариагаші є джерела мінеральних вод; розташовуються заводи з їх бутилювання. Місто відоме як центр санаторно-курортного лікування. Крім того, розвинене виробництво елітних сортів виноградних вин. З корисних копалин є запаси газу, урану, золота та інших елементів таблиці Менделєєва. Ми розповымо про санаторий сарыагаш.
НАШІ ПОСЛУГИ
Ми пропонуємо самі комфортабельні номери від економ класу до класу люкс, напів-люкс, VIP у всіх санаторіях Сарыагача!
Ви можете забронювати в будь-яку санаторію Сарыагача у нас!
А також наша компанія може організувати для вашого бізнесу прес-конференцій зал для тренінгу або рекламувати вашу продукцію!

ТРАНСФЕР

Трансфер по місту Сариагаш від залізничного вокзалу або автовокзалу безкоштовно! Від Шимкента до санаторій 6000тг салон! Всі види трансферу від економа до VIP класу за договором!
Якщо ви більше 5-і людина є знижки для вас!
Після відпочинку проводжаємо до ЖД-Вокзалу або в Аеропорт!

Транспортний трансфер — перевезення пасажира з обумовленого місця до іншого заздалегідь узгодженого місця.

ЕКСКУРСІЯ
А також є послуги екскурсій в Узбекистан! Самарканд — одне з найдавніших міст світу засноване, за археологічними даними, у VIII столітті до н. е. центр історичної області та держави Согдіана. Більше двох тисяч років місто було ключовим пунктом на Великому шовковому шляху між Китаєм і Європою, а також одним з головних центрів науки середньовічного Сходу. У XIV столітті був столицею імперії Тамерлана і династії Тимуридів.

ТУРКЕСТАН
Головною визначною пам’яткою міста є мавзолей Ахмета Ясаві, побудований в кінці XV століття. Ще один важливий ісламський мавзолей в околицях Туркестану — місце упокоєння святого Аристан-баба, в деякому роді попередника Ясаві. Легенда свідчить, що сам пророк Мухаммед передав свої чотки Аристан-бабу, а той, у свою чергу, подарував їх юному Ясаві. Також в мавзолеї виставлений під склом рідкісний зразок Корану!

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяVulcan Prestige
Следующая статьяСарыагаш

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here