Сарыагаш

0
1798

Бальнеологічний санаторий сарыагаш на кордоні Казахстану і Узбекистану (130 км від М. Шимкент і 25 км від М. Ташкент). «Сариагаш» відомий своєю мінералізованою «содовою» водою зі свердловини, пробуреної в 1949 році. У цій воді є практично всі важливі елементи для людського організму.

Відзначаємо, що в Сариагаші більше 30-ти санаторіїв. І ціни, як і комфорт в них різні. Ми з командою @saryagashbron.kz підберемо тільки кращі санаторій Сарыагаш!

Відкрито бронь на вересень, місця мало, з цього заздалегідь заплануєте відпочинок і лікування до нас Сариагаш. Сенатор Парламенту РК Алі Бектаев в ході пленарного засідання озвучив депутатський запит на ім’я Прем’єр-Міністра Казахстану Бакытжана Сагинтаева з питання приватизації санаторію «Сарыагаш», передає кореспондент Bnews.kz.

«Надійшов лист від співробітників санаторію «Сариагаш» в Південно-Казахстанській області. У листі члени команди просять вивести санаторій «Сарыагаш» зі списку приватизації, який був введений в 2018 році», — заявив депутат.

Він зазначив, що це відомий санаторій, який відомий своїми лікувальними властивостями з 2015 року санаторій сам себе фінансував, сплачував відповідні податки державі, будував нові будівлі і купував відповідне медичне обладнання, будучи одним з кращих оздоровчих закладів Казахстану. За підсумками 2017 року санаторій надав послуг на понад 1,5 млрд тенге, з них 108 млн тенге сплачені у вигляді податків у казну держави.

«Не було жодних претензій чи скарг щодо діяльності даного санаторію. Вартість путівки в «Сариагаш» нижче, ніж в інших приватних оздоровчих центрах. Це близько 8-16 тисяч тенге в день. Тим часом приватні санаторії «Ак Булак», «Араї Делюкс», розташовані в прилеглому районі стоять більш 17-34 тис. тенге в день», — продовжив депутат.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here