Золотое руно

0
1794

Російська компанія Золоте Руно є однією з найвідоміших і улюблених багатьма рукодільницями, так як тут завжди можна знайти величезний вибір наборів для вишивання. Набори для вишивки хрестом Золоте Руно люблять і цінують за незаперечно високу якість матеріалів, унікальні авторські розробки картин для вишивання. Вишивка від компанії Золоте Руно — це унікальний спосіб створити воістину ексклюзивні речі: Ви можете вишити картину від компанії Золоте Руно, яка буде нести вашу енергетику або прикрасити одяг елементами вишивки, надавши їй неповторність і шарм. Якщо ви шукайте оригінальні ідеї для творчості, Золоте Руно пропонує набори для вишивання хрестом у величезній різноманітності-від простих в 7 кольорів до найскладніших, втілення яких під силу справжнім майстриням. Набори для вишивки Золоте Руно комплектуються нитками Madeira і канвою Zweigard. Схеми в наборах Золоте Руно задоволені великого масштабу, чорно-білі, символьні, легко читаються. Картини, вишиті по наборах Золоте Руно, завжди порадую чудовим результатом. Створюйте красу разом з наборы для вышивания золотое руно!

Компанія» Золоте руно » (Golden Fleece) є одним з кращих російських виробників наборів для вишивання хрестиком. На ринку шиття працює з 2006 року. За цей час компанія неодноразово брала участь в різних російських і міжнародних виставках рукоділля.

Купити набір для вишивки хрестом Золоте Руно можна у всьому світі.

Висока якість і оригінальність наборів для вишивання Golden Fleece підтверджується численними позитивними відгуками наших клієнтів і всіх, хто хоч раз купив набір для вишивки Золоте руно.

ТМ «Golden Fleece» вважається одним з лідируючих виробників на російській платформі виробів для рукоділля, в тому числі, вишивці. Компанія радує своїх покупців вже понад 20 років.

З моменту відкриття і до сьогоднішнього часу, фахівці та представники бренду» Золоте Руно » (Golden Fleece) вкладають у вироби все своє старання, талант, творчий підхід і любов, щоб умільці отримали максимально ідеальну продукцію для свого хобі та роботи.

Набори для вишивання Золоте руно представлені в каталогах нашого інтернет-магазину. Тут ви знайдете різноманітні техніки, на будь-який рівень складності і смак, але найбільш популярними залишаються, звичайно ж, набори для вишивання хрестом фірми «Золоте руно» в техніці рахунковий хрест.

До того ж, набори для вишивання хрестом Золоте руно представляють багато новинок на нашому сайті і в інших техніках: вишивка бісером, малювання алмазами.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here