Eco Village

0
1917

База відпочинку «Eco Village» — це райський куточок, де кожен з вас зможе знайти собі заняття до душі. Вона розташована в унікальній природній зоні-на березі Правдинського озера. Сезон відпусток в самому розпалі, але бувають такі види робіт, які не дають розслабитися по-повній. Тут ви зможете відчути себе максимально розкуто, оскільки об’єкт знаходиться в дуже мальовничому районі, який вас вразить своїми красотами, найчистішим повітрям і неповторними пейзажами — всіма цими принадами володіє база відпочинку. У нас У кожному номері ЗРУЧНІ ліжка і чиста постіль, тумбочки і шафа, полиці, крісла, Столи і навіть електронний сейф. Є телевізор, міні-бар, телефон і кондиціонер. В ідеально чистій ванній кімнаті повний набір рушників, банні халати, фен і наборчики міні-парфумерії. І фантастичний вид з вікна на ліс і озеро!.
«Eco Village» знаходиться в Ленобласті на березі Правдинського озера, що відкриває практично безмежні можливості для любителів човнових прогулянок і спінінга;
ми пропонуємо клієнтам на прокат професійний спортивний інвентар;
ви можете відвідати російську лазню;
покататися на велосипедах
є можливість орендувати база отдыха дешево на двох або на всю свою велику компанію, використовуючи здвоєні котеджі;
максимально прийнятні ціни на всі послуги дозволять частіше вибиратися всією сім’єю на природу. Якщо захотілося їжі з багаття, можна посидіти в гриль-барі. Розкішне гриль-меню, багато свіжого і смачного м’яса порадує всіх.

І зовсім не потрібно витрачати час на підготовку! Краще зайнятися чимось більш цікавим. Сосновий ліс … Синє небо… річка і озеро… і ви сидите з вудкою на березі… набридло з вудкою? А, будь ласка, беріть велосипед або квадроцикл, і вперед розсікати по лісі.

Пішов дощ? Російський і американський більярд до ваших послуг.

Не знаєте, чим зайняти дітей? Надішліть їх в дитячу кімнату до професійної няні.

Захотілося чогось незвичайного? Російська банька, та на дровах, та з березовим віником. А потім пірнути в озеро… або можна сходити на справжнє полювання в довколишні угіддя. Професійний єгер вам все пояснить і покаже.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here