«Оренбурзькі авіалінії» призупинили польоти над Сінаєм

0
493

Літак російського авіаперевізника «Когалимавіа», що прямував рейсом з єгипетського міста Шарм-ель-Шейх в Петербург, розбився неподалік від міста Ель-Аріш. Замовником був туроператор Brisco, у якого пасажири літака А321 придбали тур в Єгипет.

Після того, як надійшли повідомлення про катастрофу літака, що належав авіакомпанії «Когалимавіа» (РФ), авіакомпанія Orenair («Оренбурзькі авіалінії») розмістила на своєму сайті заяву.

У повідомленні на сайті оренбурзького авіаперевізника сказано, що відповідно до рекомендацій Євроконтролю починаючи з 31 жовтня авіаперевізник Orenair зупиняє виконання чартерних та регулярних рейсів по повітряних трасах над територією Синайського півострова до нових вказівок Євроконтролю та оприлюднення остаточних результатів розслідування причин авіакатастрофи, що сталася».

Коли були оприлюднені відомості про трагедії, почали надходити повідомлення, извещавшие про те, що багато авіаперевізники прийняли рішення уникати перетину повітряного простору Сінаєм. Увечері 1 листопада про тимчасове скасування авіарейсів над даною територією заявив Євроконтроль організація, що регулює питання безпеки повітряної навігації.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here