При пожежі в готелі Кемера ніхто не постраждав

0
619

Стало відомо, що в Кемері, в спа-центрі готелю Stardust Beach, на цокольному поверсі сталося загорання. Чадний газ розповсюдився по всіх поверхах, внаслідок чого довелося евакуювати 180 російських туристів.

Як повідомлялося у місцевих ЗМІ, виникла паніка, люди відчули ядуха. З верхніх поверхів рятувальники евакуювали туристів за допомогою пожежних сходів. Четверо росіян отруїлися чадним газом, і вони були госпіталізовані в місцеву лікарню.

Тим не менш Віктор Тополкараев, який є генеральним директором НТК «Інтурист», розповів, що постраждалих немає. У спа-центрі був сильний дим, персонал оперативно викликав швидку допомогу і пожежників. Медики оглянули всіх гостей готелю безпосередньо на місці, після чого з’ясувалося, що госпіталізація нікому не потрібна. Лише деяким видали кисневі маски.

Всім росіянам, які проживали в готелі, надали місця в інших готелях аналогічного класу.

У компанії РЕСО-Гарантія, яка була страховиком туристів, повідомили, що немає ніякої інформації ні про вік людей, ні про те, чи були в них страхові поліси на той момент. Відомо тільки, що готель сплатив всі витрати на надання медичної допомоги і переселення. Також страховик підтвердив дані про те, що постраждалих серед туристів немає.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here