В Паттаї поліцейські вбили російську туристку

0
416

27-річна російська туристка, яка проводила свій відпочинок на популярному тайському курорті Паттайя, опинилася в лікарні з вогнепальним пораненням в ногу.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, інцидент стався ввечері в суботу, 13 грудня. Туристка зі своїм супутником прямували до пляжу, і мимоволі опинилися в місці перестрілки між поліцейськими і двома підлітками-грабіжниками, похитившими сумку у туриста біля готелю Jomtien Beach Resort.

За словами представника поліції, їх співробітники змушені були застосувати вогнепальну зброю під час погоні, оскільки один із злочинців відкрив вогонь по машині стражів правопорядку. В результаті один з підлітків виявився поранений в ногу, що призвело до падіння обох з мотоцикла.

Відразу після перестрілки також стало зрозуміло, що отримала поранення і російська туристка, яка в районі перестрілки. Її супутник зумів надати дівчині першу допомогу, після чого росіянку разом з її супутником доставили в лікарню на машині «швидкої допомоги».

Дівчині відразу ж провели операцію на щиколотці. Згідно з попереднім висновком тайських лікарів, для повного відновлення росіянці потрібно лікування протягом півроку. Начальник поліції Паттайї вже відвідав постраждалу туристку і приніс вибачення за необережні дії своїх підлеглих. Повідомляється, що поліція оплатить витрати по лікуванню і транспортуванні 27-річної росіянки на батьківщину.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here