Росіянин побив австралійського туриста в Тайланді

0
450

Минулого тижня біля одного з ресторанів Пхукета російський турист ледь не збив мирно який прогулювався пішохода, після чого побив його і втік з місця злочину.

І знову Пхукет… Тільки в цей раз росіянин виявився жертвою злочину, а нападникам. У минулий четвер 27-річний чоловік, оскаженілий кількома безуспішними спробами припаркуватися в районі одного з ресторанів, ледь не збив пішохода, який йшов по пішохідній доріжці біля шосе.

Перехожим виявився 45-річний австралієць, який повертався з дружиною і дітьми до свого готелю. Австралієць зумів ухилитися і зробив водієві зауваження з приводу небезпечної манери водіння. Роздратований невдалої паркуванням «гонщик» вискочив з машини і вдарив кілька разів батька сімейства по обличчю, вибивши йому кілька зубів. Але син потерпілого підняв крик, і нападник сів у машину і поїхав.

Незважаючи на те, що закінчилося все в протягом декількох хвилин, встановити особу водія вдалося досить швидко. По-перше, один із свідків добре запам’ятав номери автомобіля порушника. По-друге, росіянин проживав на Пхукеті вже більше 6 років і був частим відвідувачем ресторану, біля якого все сталося. Завдяки цьому вдалося в найкоротші терміни не тільки встановити особу злочинця, але і дізнатися точну адресу його проживання.

Росіянин відпиратися не став і свою вину повністю визнав. Тепер він чекає суду, а потерпілий доставлений в лікарню з травмою голови та двома вибитими зубами, з нетерпінням чекає справедливого вироку для свого кривдника.

Цікаві статті: Будайська фортеця в Будапешті, Рекомендації по пошуку дешевих авіаквитків

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here